23948sdkhjf

Plåt och investeringar i fokus

Nu är det dags för höstens två parallella produktionsmässor Tekniska Mässan och Blech Nordic som genomförs 4-7 oktober på Stockholmsmässan.
Innehållet spänner över ett brett område, men området plåtbearbetning kommer att få stort utrymme genom närvaron av Blech Nordic. Utöver de två industrimässorna genomförs även Embedded Conference Scandinavia i en av hallarna.

Stark inledning på året
Svenska teknikföretag och industri har haft en stark inledning på året och att detta avspeglas i ökat investeringsbehov. Förväntningarna ligger på ungefär tio procents ökning under 2011. Den senaste tidens oro har påverkat svensk industri till viss del vilket dämpat inköpschefernas förväntningar något.

– Vi går från ett läge av högt tryck till ett mer normalt läge och trots den oro vi nu ser finns det skäl att se ljust på framtiden, säger Bengt Lindqvist från Teknikföretagen i ett pressmeddelande.

Stockholmsmässans hallar
– Sammanfattningsvis blir Stockholmsmässans hallar välmatade med produktionsutrustning, affärsintresserade besökare, innovatörer och aktiviteter under första veckan i oktober, avslutar Björn Lindforss, projektledare för Tekniska Mässan. Den 4 oktober öppnar vi och håller på veckan ut. Detaljer om de olika delarna finns att få via vår hemsida.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

1.189