23948sdkhjf

Nyinvesteringar hos Nybroföretag

Bribo Mekaniska bygger inte bara nya lokaler - de investerar också i nya maskiner
Bribo Mekaniska AB i Nybro är ett av de ledande företagen i Sverige när det gäller avancerade plåtarbeten. Med en kombination av småländsk klurighet, kunniga, engagerade medarbetare och specialmaskiner för bockning, stansning och laserskärning löser de tekniska problem på en nivå som gjort dem till en pålitlig underleverantör till en rad svenska verkstadsföretag, varav flera arbetar på världsmarknaden.

- Vi har sedan tidigare en E-Brake 50 ton 2 meter som vi är mycket nöjda med. Då vi även har mycket smådetaljer i vår produktion kände vi att det skulle vara bra att köra dem i en mindre maskin. Då vi värnar starkt om vår personal kändes det helt rätt att köpa en E-Brake i Ergoutförande och personalen är mycket nöjda! Nu kan vi köra även dessa detaljer på ett rationellt sätt och få bra tempo samtidigt som operatören kan sitta bekvämt och ha stöd för armbågarna, säger Tony Rosendahl, VD på Bribo Mekaniska.

Kantpressen
Kantpressen som Bribo Mekaniska nu har beställt är en 35 tons 1,25 meters maskin i Ergo-utförande. Det innebär att maskinen har en öppning i stativet för en fotpedal i specialutförande. Den har även ett justerbart fotstöd samt ergonomistol och bord.

Köper ytterligare en maskin
Bribo Mekansiska beställer även en Planar mätmaskin från Inspec Vision. Planarmaskinen är den snabbaste mätmaskinen med verkligt hög precision som finns på marknaden idag. Den kan användas till att mäta en mängd plana, ogenomskinliga material såsom metall, gummi, polymerer, tyg, trä, kork, papper, karbon/glasfiber, hårdplast osv. Material som mäts kan vara stansat, laserskuret, plasma- eller vattenskuret.

Läs också: Bribo Mekaniska AB storsatsar i Nybro
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079