23948sdkhjf

Hydroscand investerar

Hydroscand Group investerar nu ytterligare i Hydroscand Design and Test Center för att möta kundernas ökande efterfrågan på hydraulik.

Företaget stärker nu upp Hydroscand Design and Test Center genom att köpa in ytterligare en maskin för statisk impulstestning.

Hydroscands kvalitetssäkringsprogram består av en serie kvalitetstester, vilka genomförs på såväl nya produkter som på Hydroscands befintliga produktportfölj, där befintliga produkter testas löpande.

– Investeringen i den nya maskinen innebär att vi kan påskynda utvecklingen av vårt produktutbud och säkerställa att vi kan fortsätta att leverera högkvalitativa produkter som har testats enligt våra höga standarder, säger Magnus Andersson, teknisk chef på Hydroscand Group, enligt ett pressmeddelande.

I Hydroscands interna testlaboratorium i Stockholm, har företaget kombinerat 50 års branscherfarenhet med toppmoderna testanläggningar.

Alla företagets slangar och ledningskomponenter genomgår noggranna tester. Innan en ny produkt når marknaden måste den klara en serie tuffa produkttester för att säkerställa att produkten lever upp till Hydroscands krav på kvalitet.

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag en stor aktör inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns företaget representerat med verksamhet i 20 länder och erbjuder tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress.

Hydroscand har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062