23948sdkhjf

Square Tools AB byter namn

Malmöföretaget byter namn till Komet Scandinavia AB
Square Tools AB med rötterna från 1950-talet har under decennier försett Svensk verkstadsindustri med skärande och hållande kvalitetsverktyg från några av de största tillverkarna i bl.a. Tyskland och Schweiz. En starkt bidragande orsak till företagets framgångar är den breda men samtidigt djupgående kompetens på området skärande bearbetning som personalen har byggt upp genom åren. Square Tools har utvecklats till en av de ledande leverantörerna av professionella produktionslösningar på den svenska marknaden.

Blev helägt dotterbolag
Denna position stärktes ytterligare 2005 då Square Tools AB blev ett helägt dotterbolag till Komet Group med huvudkontor i Besigheim, Tyskland. Komet Group är ett av världens ledande företag på framförallt hålbearbetning med ca 1800 anställda över hela världen.

Komplett verktygsleverantör
Under åren har även samarbetet stärkts med företagets andra stora verktygstillverkare såsom; Ingersoll Werkzeug GmbH, Paul Horn GmbH, BASS GmbH, Heule Werkzeug AG, WTO GmbH och Cogsdill Nuneaton LTD. Med dessa starka varumärken som komplement till Komets verktygsprogram har Square Tools AB utvecklats till den mest kompletta verktygsleverantören på den svenska marknaden.

-Vi har under några år visat vår samhörighet med Komet Group genom att komplettera vårt varumärke Square Tools med Komet Sweden. Det är nu dags att ta nästa steg i integrationen med Komet Group, säger man på företaget.

Genomfört den 1 november
Under 2011 har företaget påbörjat en utökning av verksamheten till deras Skandinaviska grannländer Norge och Danmark. Som ett led i detta byter de nu namn till Komet Scandinavia AB. Namnändringen kommer att vara fullt genomförd den 1 november.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078