23948sdkhjf

Bromsorder till Haldex

Haldex levererar låsningsfria bromssystem till ledande kinesiska busstillverkare
Två av de ledande kinesiska busstillverkarna, Suzhou Kinglong och Golden Dragon, har valt Haldex som leverantör av ABS (låsningsfria bromsar), TK +. Leveranser till båda kunderna har redan inletts.

"Vi är mycket glada över att stora OEM-företag i Kina har valt Haldex som leverantör. Detta stärker vår position inom bromsstyrsystem för lastbilar och bussar på den kinesiska marknaden, vilket är i linje med Haldex tidigare kommunicerade strategiska fokus på tillväxt på utvecklingsmarknaderna ", säger Aichang Li, Senior Vice President, landschef, Kina.

Expansion i Kina
"Vi siktar på att dra full nytta av den förväntade marknadstillväxten för den kommersiella fordonsindustrin i Kina och utnyttja Haldex etablerade position som ytterligare förstärks genom vår egen lokala produktion", säger Jay C. Longbottom, VD och koncernchef, Haldex AB . " Användandet av ett allt högre teknikinnehåll kommer att fortsätta att driva Haldex expansion i Kina. Kontrakt som dessa är centrala för vår tillväxtstrategi. "

I Kina har Haldex en produktionsanläggning i Suzhou och en bred etablerad försäljningsorganisation med huvudkontor i Shanghai.

Vad är TK +?
Haldex TK + är ett kostnadseffektivt och utbyggbart system för ABS eller ABS / ASR för lastbilar och bussar, som använder den senaste kommunikationsstandard för både motorstyrning och diagnostik genom att kombinera beprövad pneumatisk teknik med det senaste inom elektronisk arkitektur.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11