23948sdkhjf

GLS Industries ska bli Europas ledande aktör inom plåtbearbetning

Expansiva Gnosjö Laserstans förvärv av Värnamobaserade OG Teknik och Henjo i Ljungby innebär att de tillsammans blir en av Sveriges kanske mest progressiva leverantör inom plåtbearbetning. Tillsammans bildar de nu GLS Industries, starkare och mer kompletta än någonsin.

Jens Petersson, ägare och koncernchef, har visionen att bli Europas ledande aktör inom plåtbearbetning.

Genom expansiva satsningar och stark drivkraft att skapa effektivare plåtbearbetning blir GLS en verksamhet som når en unik bredd av helhetslösningar.

Sammanslagningen breddar företagsgruppens erbjudande och genom sina tre moderna produktionsenheter kan GLS leverera allt från bockad tunnplåt till avancerade plåtprodukter.

Henjos erfarenhet som leverantör av kraftigare och tyngre plåtdetaljer och egen pulverlackering tillsammans med OG Tekniks kunskap inom svetsning, trumling och snabba omställningar till kortare serier, är ett värdefullt komplement till Gnosjö Laserstans expertis inom tunna plåtdetaljer och höga volymer.

Högre kapacitet, effektivare produktion och korta leveranstider gör GLS till en komplett leverantör som kan leverera nästan vad som helst inom plåtbearbetning.

Tillsammans har GLS Industries 140 anställda och en omsättning på cirka 280 miljoner kronor.

På årets Elmia Subcontractor berättar GLS Industries om hur de tillsammans skapar effektivare plåtbearbetning och jobbar för att alltid vara det självklara valet.

Med GLS Academy, en utbildningssatsning för att ge branschen kompetensutveckling, rustar GLS för framtiden.

GLS Industries är en koncern bestående av tre produktionsenheter i Småland belägna i Gnosjö, Värnamo och Ljungby. Med välutbildad personal och lång erfarenhet är de en komplett leverantör av plåtprodukter.

Företaget levererar allt från bockad tunnplåt till avancerad plåtbearbetning. Deras moderna maskiner för stansning, bockning, laserskärning och efterbearbetning gör dem till en stadig aktör, med siktet inställt på att bli Europas ledande plåtbearbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11