23948sdkhjf

Experter kompetensutvecklar industrin hos Weland

En mässa innebär viktiga tillfällen till kompetensutveckling och det vill Welandkoncernen ta till vara på.

– Vi plockar in de främsta experterna till ett föreläsningsprogram på egen scen i vår monter, säger Mattias Andersson, marknadsansvarig Weland, till mässorganisationen vid Elmia Subcontractor i ett reportage.

Förra året storsatsade Welandkoncernen på Elmia Subcontractor med ny gemensam monter.

I år toppar de konceptet med ett föreläsningsprogram på egen scen.

– Vi är absolut övertygade om att det här kommer att dra folk till Welands monter och göra oss till en ännu bättre mötesplats. En mässa ger viktiga tillfällen till kompetensutveckling och det vill vi ta vara på genom att erbjuda ett föreläsningsprogram, säger Mattias Andersson.

Weland är ett familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar.

Företaget är en stor tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler.

Weland är även en av Sveriges största aktörer inom området plåtbearbetning.

Företaget grundades 1947. All tillverkning sker i Smålandsstenar där de förfogar över så mycket som drygt 100 000 kvadratmeter fabriksyta.

I Smålandsstenar har den pressvetsade gallerdurken, som utgör ryggraden i Welands verksamhet, tillverkats ända sedan 1960-talet.

Företaget utvecklar hela tiden sin maskinpark. Idag erbjuder de bland annat plåtbearbetning med laser, stansning, bockning och maskinbearbetning på legobasis.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.896