23948sdkhjf

Skandinaviens största online-urval av bälgar

På HI-mässan presenterar Betech en ny webbshop, med Skandinaviens största online-urval av bälgar till maskinindustri, transport och automation.

Internetbutiken finns på betech.shop och innehåller upp emot 1 000 olika varianter av gummiskivbälgar, cylindriska veckbälgar, koniska veckbälgar och envecksbälgar (manschetter).

Bälgar används som skydd till maskiner, där smuts och främmande föremål måste hållas borta från mekaniska system – och som skydd för operatörer och andra personer som rör sig i närheten av rörliga maskindelar.

Det välkända standardsortimentet av bälgar från Betech har utökats – och nu finns det alltså tillgängligt att köpa via nätet. Det är goda nyheter för verkstäder och företag som regelbundet använder en eller flera varianter av bälgar och är ute efter standarddimensioner.

På betech.shop får kunden hjälp av en smart produktväljare, och återbeställningar görs enkelt från kundens konto.

Kunder i Skandinavien och hela Östersjöregionen kan använda betech.shop som stöder fyra språk: svenska, danska, norska och engelska.

PÅ HI-19 MESSEN-mässan demonstreras betech.shop i monter M9630.

Betech är specialister på packningar, gummitätningar och funktionella, polymerbaserade produkter. Bälgar ingår i den sista kategorin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11