23948sdkhjf

Göhlins i Gnosjös nya webbshop för industrin är en succé

Göhlins i Gnosjö arbetar oavbrutet mot målet att utveckla den bästa e-handelslösningen för svensk industri. Det sker ständiga förbättringar genom att förenkla och uppdatera webbshopen för att göra det lättare för kunden att driva en välfungerande industri.

Lanseringen har varit minst sagt en succé med stor tillströmning av nya och befintliga kunder. Webbshopen har dubblat omsättningen varje månad sen lanseringen. Det innefattar försäljning via e-handel och en egenutvecklad mobilapplikation med QR-scanning som är direktkopplad till affärssystemet.

Första stora uppdateringen på www.gohlins.se är precis lanserad då de valt ut leverantören Seco Tools vars produkter Göhlins i dagsläget är Sveriges största återförsäljare av.

Uppdateringen inkluderar det totala sortimentet inom skärande bearbetning där de har kopplat ihop hållare, skär, tillbehör, ritningar och teknisk information på över 30 000 artiklar.

– Vi kommer att utveckla resterande produktgrupper så som till exempel automation, verktyg och maskiner och arbetsplatsutrustning, på samma sätt för att kunna erbjuda våra kunder all information de behöver oavsett tid på dygnet, säger Emil Göhlin, fjärde generationen Göhlinare och ansvarig för webbhandeln.

Med tanke på en nylanserad webbshop som har skapat nya kunder runt om i hela Sverige har de varit tvungna att effektivisera flödet internt.

– Det är fler artiklar varje dag som ska levereras till våra kunder och därmed har vi valt att investera i en lagerhiss sedan en tid tillbaka. Det har gett oss möjligheten att lagra över 5 000 artiklar på en yta som inte är större än 20 kvadratmeter och trots den ökade omsättningen samtidigt behålla samma personalstyrka.

Idag när en webborder läggs på morgonen plockas den av Göhlins lagerpersonal inom 30 minuter och levereras av deras budbilar redan klockan 09.00 eller 12.30 samma dag.

Göhlins i Gnosjö säljer industriförnödenheter. Företaget har 16 medarbetare och är till exempel Secos största återförsäljare i Sverige och har en stark ställning inom automation med SMC som huvudleverantör.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.696