23948sdkhjf

Systemair väljer Salvagnini som leverantör till sin senaste installation i Slovenien

Systemair startade sin verksamhet 1974 med en banbrytande produktidé, den runda kanalfläkten, vilket gjorde att installationen blev betydligt enklare.

Företagets motto blev ”Den raka vägen”, som har utvecklats från en produktidé till en affärsfilosofi. Sortimentet har vuxit kraftigt till att omfatta ett brett sortiment av energi­effektiva fläktar, ventilationsaggregat, produkter för luftdistribution, luftkonditionering, luftridåer och värme-produkter.

Produkterna är robusta och är enkla att installera och använda.

Affärsidén är att med enkelhet och pålitlighet som kärnvärden utveckla, tillverka och marknadsföra ventilationsprodukter av hög kvalitet. Med affärsidén som bas och kunden i fokus ska Systemair uppfattas som ett företag att lita på, med fokus på leveranssäkerhet, tillgänglighet och kvalitet.

Salvagnini är mycket stolta över förtroendet att Systemair nu väljer att gå vidare med en komplett S4+P4 linje.

Som de ser det är det när kunden väljer en komplett S4+P4 som det går att få det ultimata flödet utan något onödigt mellanlager som enbart skapar längre ledtider och kostnader.

Med Salvagninis system behövs inget mellanlager då de har 0 sekunder ställtid då all verktygsväxling sker i ”masked time”.

På S4 så finns det ingen ställtid med den unika lösningen med ett multipresshuvud där alla stansar alltid är stansförberedda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093