23948sdkhjf

Innovationen flödar hos pneumatikföretag

Forbes magazine rankar SMC Corporation bland de 50 mest innovativa globala företagen I världen.
SMC har rankats bland världens främsta företag av Forbes magazine, som placerar SMC på 49:e plats bland topp 100 i deras ”världens mest innovativa företag”.

Listan publicerades den 8:e augusti och med på listan är bland annat globala jättar som Apple, Google och Amazon.

SMC’s placering i topp 50 baseras på den omfattande utvecklingen av nya produkter och tjänster, samt den fortsatta expansionen på nya marknader.

Fleming Pedersen Dambo, Produkt- och Marknadschef på SMC i Sverige säger; ”Vi är särskilt stolta över att vårt fokus på produktutveckling, inklusive utvecklingen av många produkter som inte är pneumatik-relaterade har blivit erkänt.

Hjälper kunderna med att få succé
SMC värdesattes av Forbes för att de bygger en kultur där innovation används för att hjälpa kunder att bli mer framgångsrika, vilket har varit en betydande orsak till deras framgång.

Varje år lanserar SMC cirka 50 nya eller förbättrade produktserier, och deras befintliga sortiment överstiger 11.000 produkter i mer än 600.000 varianter.

SMC i Europa har 29 lokala bolag, som stöds av Teknikcenter i både Tyskland och England, samt ett centralt påfyllnadslager i Belgien. De har även stora fabriker i England, Tyskland och Italien.

I Sverige har SMC huvudkontor i Huddinge.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063