23948sdkhjf

ArcelorMittal BE Group får ny försäljningschef

Tobias Fischer blir ny försäljningschef på ArcelorMittal BE Group (AMBE).

Han är en erfaren stål- och affärsman. Efter sina år på voestalpine Precision Strip i Munkfors – där han varit Key Account Manager och de senaste fyra åren Sales Manager för affärsområdet Paper & Print – är han van vid att göra affärer.

Tobias Fischer har under sitt arbetsliv jobbat både med inköp och försäljning, i det senare fallet med ansvar för stora kunder över hela världen. Tobias Fischer är 44 år och bor i Karlstad.

Efter tjugo år i stålbranschen för den tidigare försäljningschefen Andreas Aronsson var det dags att byta spår och söka nya utmaningar inom en annan bransch.

Han valde på egen begäran att avsluta sin tjänst och sista arbetsdagen var den 31 maj.

– Det har varit fantastiskt roligt och inspirerande att få vara delaktig i företagets utveckling och att tillsammans med våra kunder driva samarbeten framåt. Vi har genom åren investerat flitigt för att öka vår effektivitet, flexibilitet och tillgänglighet. Allt för att leva upp till vår vision att vara en kompetent, flexibel, pålitlig och långsiktig partner, säger Andreas Aronsson, enligt ett färskt nyhetsbrev från företaget.

– Vi har arbetat hårt för att fintrimma och vidareutveckla våra kundanpassade lösningar. Som ett led i detta kommer vi från och med i höst att kunna erbjuda betad bandplåt, Amstrong 355MC i formaten 3000 x 1500 x 3-6 mm, direkt från lager. Nytillskottet ska ses som ett komplement till vårt övriga formatplåtssortiment, säger Andreas Aronsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093