23948sdkhjf

"Jag ser ingen avmattning"

Holotech i Örebro är ett specialistföretag som arbetar med försäljning och distribution av mjukvara för tillverkningsindustrin från stora globala programutvecklare.

De tillhandahåller även skräddarsydda utbildningar som utförs på deras eget kontor eller ute hos kunden.

– Jag ser ingen avmattning, sade företagets delägare Jan Jörholt till Metal Supply vid Värnamo Industriexpo.

Företaget ställde ut i Ravemas lokaler.

Holotech har tre huvudområden.

Det första är Esprit som är en användarvänlig CAM-programvara för alla typer av bearbetningsapplikationer. Esprit har ett välkänt 100 procent Windows gränssnitt översatt till 15 språk, däribland svenska.

Färdiga fabrikscertifierade postprocessorer och maskinmodeller för simulering finns för flera kända fabrikat.

Dessutom är postprocessorerna ”öppna” vilket medför att kunden själv kan göra egna kundanpassningar.

Med hjälp av WinTool, som är företagets andra huvudområde, kan kunden integrera verktygsdata i NC-programmering, verktygsförråd, och MPS i en lösning för alla avdelningar. Det här gör det möjligt att skapa effektiva och kraftfulla verktygsprocesser i CNC-produktionen.

WinTool är en online-lösning för optimal verktygshantering. Verktygsbiblioteket innehåller verktygsgeometrier, grafik, 3D-solider, och skärdata som det går att komma åt från sitt CAM-system och kundens förinställningsutrustning via WinTool gränssnittsmoduler.

Det tredje huvudområdet, SpaceClaim Engineer, är nästa generations 3D CAD-verktyg som bygger på direktmodelleringstekniken.

Det går att skapa, förändra och optimera 3D-modeller på ett snabbt och enkelt sätt utan att behöva ta hänsyn till de komplexa strukturträd och den uppdateringsproblematik som finns i traditionella CAD-system.

– Vi är tre man i Skandinavien. Det handlar om säljare och tekniker. Sedan har vi några till som vi samarbetar med, sade Jan Jörholt.

– Det är ett litet kompetent team, sade Jan Jörholt till Metal Supply.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078