23948sdkhjf

Ny automationsmässa för tillverkningsindustrin

Svenska Automationsgruppen och Elmia skapar nya affärer och branschutveckling för automationsbranschen.
Alliansen Svenska Automationsgruppen, SAG och Elmia har tecknat ett avtal om ett nytt renodlat automationskoncept, iAutomation.
Konceptet fokuserar på två tydliga ben – nya affärer och branschutveckling.

Elmia Automation
De nya affärerna skapas med en renodlad automationsmässa för tillverkningsindustrin: Elmia Automation.

Den ska enligt avtalet hållas tre gånger mellan 2012 och 2016. Redan i maj 2012 kommer den första mässan att genomföras.

Genom riktade aktiviteter samt samarbete med olika intressen som är viktiga för branschen, kommer parterna dessutom i perioden mellan mässorna att tillsammans driva utvecklingen inom industrin.

På mässan Elmia Automation kommer branschens ledande företag att visa upp allt från automationskomponenter till kompletta automationslösningar.

Höga krav till arrangören
– Sverige och Norden har länge behövt en mässa som fokuserar på tillverkningsindustrin. Våra medlemsföretag har höga krav på mässarrangörerna. En sådan industrimässa ska inte bara vara en mötesplats som många andra mässor utan den ska först och främst fungera som ett instrument som underlättar för nya affärer och möjliggör utveckling av industrin, säger Manne Seifter, ordförande i alliansen Svenska Automationsgruppen, SAG.

Maj 2012
Automationskonceptet, iAutomation stärker Elmias position som branschutvecklande mässarrangör, där Elmia Subcontractor och Elmia Polymer redan är välkända och framgångsrika exempel.

Första Elmia Automation går av stapeln den 8–11 maj 2012, parallellt med Elmia Polymer, Nordens största mässa för plast- och gummiindustrin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.126