23948sdkhjf

Ett starkt år för verkstaden

Nu tar den tidigare platschefen över som vd på Jonssons Mekaniska.
Mattias Karlsson, som tidigare var platschef, tar nu över vd-rollen efter ägaren John Erik Jonsson på Jonssons Mekaniska.

– Mattias har varit hos oss i snart ett år och under den tiden visat att han är rätt person att leda företaget vidare till nya nivåer, säger ägaren i familjeföretaget John-Erik Jonsson, tidigare vd, enligt ett pressmeddelande.

John-Erik kommer att vara fortsatt aktiv i det dagliga arbetet i företaget. Men han lämnar alltså nu över stafettpinnen till Mattias som vill utveckla företaget vidare in i framtiden.

– Vi har haft ett starkt år bakom oss med en god tillväxt och nu arbetar vi vidare för att nå våra uppsatta mål i vår vision för 2020. Ett stort fokus kommer att ligga på att korta våra ledtider för att bli ett av de snabbaste och flexiblaste företagen i branschen, säger den nytillträdda vd:n Mattias Karlsson.

Familjeföretaget Jonssons Mekaniska Verkstad har idag 15 medarbetare och ligger i Igelstorp utanför Skövde. De börjar närma sig 30 år. Flera investeringar har gjorts de senaste åren för att ha en modern maskinpark med stor flexibilitet.

– Vi kommer att fortsätta investera och nästa steg kommer att vara riktade mot att korta ner våra omställningstider, allt för att snabbt kunna vara igång och tillgodose våra kunders ökade behov av korta ledtider. För att vara långsiktigt konkurrenskraftiga ser vi att vi, tillsammans med såväl kunder som leverantörer, måste hitta starka partnerskap. Snabbhet och flexibilitet kommer att vara ledord för vår utveckling, säger Mattias Karlsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062