23948sdkhjf

Ny försäljnings- och marknadschef på Trelleborg Sealing Solutions

Lars Fjellström är sedan den 9 januari ny försäljnings- och marknadschef på Trelleborg Sealing Solutions Sweden i Jönköping.

Han är utbildad ingenjör från Mittuniversitetet och kommer närmast från Schneider Electric där han har arbetet i en rad sälj- och marknadsfokuserade roller under många års tid.

– Jag ser fram emot att bygga vidare på Trelleborg Sealing Solutions positiva utveckling i Sverige och att ytterligare stärka positionen på marknaden, säger Lars Fjellström, enligt ett pressmeddelande.

Trelleborg Sealing Solutions är en av världens största utvecklare, tillverkare och leverantörer av precisionstätningar, lager och formgjutna polymerkomponenter.

Kunderna finns inom flyg, fordon och generell industri. Det globala nätverket omfattar fler än 25 tillverkningsenheter och över 50 marknadsbolag

– Vi ska fokusera på tillväxt i våra utvalda segment och vidareutveckla servicen till våra kunder. Dessutom ska vi försvara vår position i täten när det gäller digitala serviceverktyg, säger Lars Fjellström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08