23948sdkhjf

Hexagon köper mjukvaruföretag

Hexagon förvärvar j5 International som är en utvecklare av mjukvara för verksamhetsstyrning för att säkerställa säkra, effektiva och kompatibla industriella anläggningar.

– Genom att addera deras applikationer för verksamhetsstyrning stärker vi signifikant värdet av vår portfölj som används för att skapa och hantera en digital tvilling av anläggningen där både teknisk data och dokumentation skapas, underhålls och granskas under anläggningens hela livscykel, säger Hexagons vd och koncernchef Ola Rollén, enligt ett pressmeddelande.

j5:s lösningar används för att förbättra kommunikationen och datainsamlingen för kunder inom olja, gas, energi och andra industriella marknader som utan effektiv samordning av verksamheten riskerar att utsättas för olyckor, skador och minskad produktivitet.

Företaget har en portfölj av webbaserade applikationer som ersätter den svårhanterliga kombinationen av papper, kalkylblad, databaser och andra spridda manuella datainsamlingsmetoder.

Det ersätts med ett strukturerat, konfigurerbart och företagsövergripande operativsystem som hanterar loggbok, arbetsinstruktioner, inspektioner, överlämningar, incidenthantering, säkerhetsprocedurer med mera.

– Genom att kombinera våra mjukvaruportföljer har kunderna nu möjlighet att i realtid inkludera sannolikhetsbedömningar av den operationella verksamheten i sin digitala tvilling vilket är en nödvändighet för att kontinuerligt förbättra drift och underhåll av komplexa anläggningar, säger Ola Rollén vidare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078