23948sdkhjf

Ny finanschef för Rise

Rise utser Jonas Fogelberg till ny finanschef, Chief Financial Officer, CFO. Jonas Fogelberg tillträder sin tjänst den 1 februari 2019.

Jonas Fogelberg har lång erfarenhet av ledande roller inom både industri, akademi samt produktutveckling. Han har tidigare bland annat arbetat finanschef för Chalmers, Nederman Holding USA, Getinge USA och Forbo Forshaga samt som ekonomichef för Volvokoncernens globala organisation för utveckling av lastbilar.

Närmast kommer Jonas Fogelberg från rollen som tillförordnad finanschef på Saint-Gobain Ecophon.

- Jag tycker att det ska bli spännande och roligt att få hjälpa till att utveckla Rise och se till att Rise blir framgångsrikt i sitt uppdrag. Jag har från min tid på Chalmers en god bild av institutens roll och tycker att det ska bli kul att få vara med och bidra till att stärka Sveriges konkurrenskraft. Här tror jag att jag kommer få användning för min erfarenhet från industrin och akademin, säger Jonas Fogelberg.

- Jag är mycket glad att kunna välkomna Jonas Fogelberg till Rise. Jonas Fogelbergs långa erfarenhet från internationellt näringsliv, akademi samt produktutveckling kommer vara värdefull för Rise och bidra till att stärka vår roll som innovationspartner för näringsliv och samhälle, säger Rise:s vd Pia Sandvik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.703