23948sdkhjf

A-Plasts vd fick ett fint pris

Feststämning rådde i Norrköping då den sista regionfinalen i EY Entrepreneur Of The Year arrangerades.

Vid tillställningen den 27 november, delades pris bland annat ut till östra Sveriges främsta entreprenör, men även till “Årets manliga stjärnskott”. Alexander Blad, vd för A-Plast Gruppen knep utmärkelsen “Årets manliga stjärnskott”.

Nomineringen löd: På kort tid har entreprenören genom sitt starka engagemang, tydliga värdegrund och effektiva arbetssätt förändrat verksamheten inom en mogen marknad till att bli en tillväxtraket. Med mottot ”tid är pengar” och fingertoppskänsla för lönsamma affärer kör han vidare mot mycket högt ställda mål. Entreprenörens finurlighet i kombination med ett tydligt miljötänk har bidragit till utveckling av ett revolutionerande produktsystem som kommer förändra både lönsamhet och miljöbelastning inom en hel bransch. Tydliga drivkrafter för samhällsansvar bidrar till en blomstrande framtid både för entreprenören och bygden.

– Jag är väldigt tacksam och stolt över priset. Visst är detta ett personligt pris, men att driva ett företag är ingen enmansshow. Det är alla i företaget och våra gemensamma insatser som lett fram till priset, säger Alexander Blad, till Metal Supplys syskonsida Plastforum.

– A-Plast är ett företag som är väldigt snabbt i allt det gör, vilket uppskattas av marknaden. Vi jobbar hårt och är flexibla och har dessutom en väldigt kunnig personalstyrka. Detta sammantaget har tagit oss dit vi är idag, säger han.

Alexander Blads utmärkelse innebär att han kommer vara med på sista finalen i Stockholm, där han har möjlighet att utses till årets manliga stjärnskott för hela landet.

Priset som östra Sveriges främsta entreprenör 2018 gick till Johan Lyreborn, Configura Sverige. Ett bolag som hjälper kunder att effektivisera sina sälj- och orderprocesser. Verksamheten kretsar kring företagets egna mjukvaruplattform där användarna med hjälp av programvaran kan skapa tredimensionella världar som gör det möjligt att visualisera och kalkylera produkter på ett enkelt sätt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078