23948sdkhjf

De boostar maskinen för att prestera mer

Deras nya effektbrytare utlovar både ökad prestanda och mer flexibilitet.
Compact NSXm är avsedd för exempelvis maskinutrustning och fördelningar. Den utlovar säkerhet och skydd, med en design grundad på effektbrytningsteknologi med roterande kontakter.

– Med fokus på att öka effektivitet och säkerhet presenterar Schneider Electric nya Compact NSXm, ett robust tillskott i Compact-sortimentet av effektbrytare och lastfrånskiljare som är enkel att installera, säger Kent Andersson, produktchef för lågspänningsbrytare på Schneider Electric.

Compact NSXm ska förenkla arbetet för elektriker och maskinbyggare, även i utsatta miljöer.

I serien ingår även den nya teknologin EverLink som stoppar överhettning och garanterar en riskfri anslutning över tid.

– Compact NSXm är resultatet av över 60 års arbete med innovationer och erfarenheter som ledande i branschen. Vår nya effektbrytare är utvecklad för att öka effektiviteten, förbättra säkerheten och göra varje arbetsuppgift snabbare, säger Kent Andersson.

Brytaren har 3- och 4-pol överströmsskydd som går att komplettera med inbyggt jordfelsskydd samt hög brytförmåga, inbyggt fäste för DIN-skena och montageplåt för enkel montering.

Det är möjligt att eftermontera vridhandtag och andra tillbehör som förenklar konfiguration för kundernas specifika behov.

Ett antal förinstallerade hjälpmedel finns också tillgängliga för att optimera konfigurationen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141