23948sdkhjf

EOS tillsätter ny Nordenchef

Industriveteranen Christer Bengtsson blir ny Regional Manager för Norden och Baltikum.
Christer Bengtssons roll blir att greppa allt från att implementera EOS-strategin till ökad förståelse för industriell potential med 3D-utskrift inom området, enligt ett pressmeddelande.

Industriell 3D-utskrift har raskt bytt från prototypteknik till serieproduktion.

Den senare tekniken skiljer sig avsevärt rörande hur komponenter tas fram och produceras. Den möjliggör applikationer som inte fanns på kartan tidigare. Detta öppnar nya dörrar för många industrier i Norden och Baltikum.

– Jag är väldigt exalterad att göra tekniken mer tillgänglig för marknaden och möjliggöra för företagen att utnyttja den fulla potentialen för industriell 3D-tryckning , säger Christer Bengtsson, regionchef Nordic & Baltic på EOS, enligt pressmeddelandet.

Bengtsson har jobbat med 3D-printing i flera år och kommer från Amexci med affärsidén expertkunnnande inom industriell 3D-utskrift.

Dessförinnan affärsutvecklade han 3D-utskrift hos Saab Ventures. Christer Bengtsson kommer att utgå från EOS-kontoret i Göteborg.

Jose Greses, Regional Director North på EOS kommenterar utnämningen:

– Vi är väldigt glada över att Christer Bengtsson tar rollen som Regional Manager i Norden och Baltiska regionen. Med sin mängd anslutningar till branschen och erfarenhet av teknik för 3D-utskrift är han rätt person att leda EOS till en lyckad framtid. Han vet i första hand hur ett företag med framgång kan utnyttja potentialen för 3D-utskrift, säger Jose Greses.

EOS är en teknikleverantör inom industriell 3D-utskrift av metaller och polymerer.
Läs mer om: EOS
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.126