23948sdkhjf

En tidigare anställd återvänder till industriföretaget

Martin Berntsson är operativ chef på Jernbro sedan den 1 november.
Han har därmed ansvaret för all verksamhet inom underhåll och teknik. Martin Berntsson tar även plats i ledningsgruppen.

Rekryten har lång erfarenhet från branschen och bolaget. Tidigare har han haft befattningar inom affärsutveckling, marknad och som regionchef.

Berntsson har tidigare även arbetat som managementkonsult. Närmast kommer han från tjänsten som operativ chef på Adecco dit han gick från Jernbro för ett år sedan.

– Martins återkomst möjliggör att vi kan driva Jernbro vidare enligt den nya strategin, det vill säga fokusera parallellt både på utveckling och effektivisering av befintlig verksamhet samt tillväxt med nya kunder och förvärv, säger Jernbros vd Mikael Jansson, enligt ett pressmeddelande.

Martin Berntsson är 43 år och bor i Göteborg.

Jernbro är en av Sveriges största aktörer inom industriservice med en omsättning på cirka en miljard kronor och 700 medarbetare. Företaget finns på 25 orter i landet.

Jernbro är inriktat mot tillverkande industrier, kemisk, stål, livsmedel, läkemedel, pappers- och massa samt kraft och värme.

Bland kunderna finns små och medelstora företag liksom de stora globala koncernerna.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078