23948sdkhjf

Det här är i fokus på Elmia Subcontractor

Tillverkningsindustrins främsta arena hålls i Jönköping den 13-16 november.
Kommande megatrender, en snabb utveckling av nya och disruptiva tekniker och en världsmarknad i förändring är saker som är i fokus.

Enligt mässorganisationen är det inte längre ”business as usual”.

Här går det att möta industrin, höra diskussionerna och hitta de smartaste lösningarna.

– Vårt mål är att ge en bra, samlad bild över leverantörsledets kapacitet och unika förmågor. Det stora antalet utställare, tillsammans med en rad olika arrangemang, gör mässan till en tydlig indikator på hur tillverkningsindustrin utvecklas och vad framtiden har att erbjuda, säger Karla Eklund, projektledare vid Elmia Subcontractor, enligt ett pressmeddelande.

Flera separata arenor arrangeras i mässhallarna.

Vid Subcontractor IoT Arena visas riktiga case från olika delar av industrin. Det handlar om uppkopplade produkter och lösningar.

På Subcontractor InnoDex visas ett hundratal internationella innovationer. Det omfattar saker inom bland annat material, lättvikt och additiv tillverkning.

Vid Pop-up Expo ställer olika startup-bolag ut varje dag. De visar kompetenser och lösningar som snart kommer att vara värdefulla för etablerade industriföretag.

Subcontractor Connect är redan väletablerat och har i år rekordmånga inköpare med.

Dessutom arrangeras Ignite Elmia som är en helt ny matchmaking. Där matchas etablerade leverantörer mot smarta startups.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.75