23948sdkhjf

AP&T fokuserar på tre innovationer vid Euroblech

Besökarna kommer under mässdagarna att få se deras servohydrauliska press, skalbara produktionslösningar för formning av höghållfast aluminium och produktionslösningen TemperBox (som är ett registrerat varumärke).
Ulricehamnsföretaget visar sin servohydrauliska press.

De menar att korta cykeltider, hög precision, mycket låg energiförbrukning och ett lågt underhållsbehov gör deras servohydrauliska press till ett svårslaget alternativ. Och det inte bara jämfört med konventionella hydraulpressar utan också i många fall till servo-mekaniska pressar.

Under mässdagarna kommer besökarna att få se pressen i detalj. De utlovas en spännande helhetsupplevelse med hjälp av avancerad presentationsteknik.

AP&T utlovar skalbara produktionslösningar för formning av höghållfast aluminium. Deras servohydrauliska press är en del av deras flerfaldigt prisbelönta produktionslösning för formning av höghållfast aluminium. Det här lyfts fram vid Euroblech.

Företaget visar även TemperBox som är en cykeltidsoberoende produktionslösning för presshärdning av komponenter med skräddarsydda egenskaper (mjuka zoner). TemperBox är ett registrerat varumärke.

De kommer också att visa övriga delar av sitt erbjudande vad gäller automation, verktygslösningar, service och underhåll.

Platsen är hall 27, monter H52.

AP&T tillverkar produktionssystem, automation, pressar och verktyg till företag som producerar formade metalldetaljer.

Plåtbearbetningsmässan Euroblech i Hannover äger rum den 23-26 oktober.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11