23948sdkhjf

De tar en stororder från Scania

Underleverantören ska leverera en avancerad fullt automatisk produktionslinje för tillverkning av komponenter till växellådor i Södertälje.
Det är Ulricehamnsbaserade Finstansteknik som har fått en stororder från Scania.

Finstansteknik ska leverera en komplett avancerad fullt automatisk produktionslinje och ett magasineringssystem. Dessa ska användas för tillverkning av komponenter till växellådor hos Scania i Södertälje, enligt ett pressmeddelande.

– Scania är en kund till oss sedan tidigare men tyvärr får jag inte säga hur mycket den här senaste ordern är värd. Vi klarar det här med befintlig bemanning i huset. Vi kommer också att köpa in en del tjänster externt för att göra det här jobbet, säger Finstanstekniks vd Nader Laalinia till Metal Supply.

Den nya tekniken förbättrar växellådans prestanda, effektivitet och livslängd.

Produktionslinjen ska installeras och driftsättas av Finstansteknik i början av nästa år.

Finstansteknik grundades 1979. Företaget verkar som en samarbetspartner för tillverkningsindustrin i flera olika branscher.

Det handlar om till exempel fordon, redskap, instrument, textilmaskiner, förpackning, vitvaror, bygg, telekom och elektronik.

Kunderna finns över hela världen.

De förser industrin med maskinverktyg och automatiserade produktions- och hanteringssystem.

Företaget arbetar med precisions-stansning, finstansning, specialmaskiner, produktionslinjer, tunnplåts-stansning, höghastighets-stansning, högserieproduktion och flerkomponentstansning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062