23948sdkhjf

Elmia Subcontractor är en "extremt intressant mötesplats"

Husqvarna har en väldigt internationell leverantörsbas men ser stora fördelar med svenska leverantörer och de träffar många på mässan.
Många av Husqvarnas leverantörer är kända och återkommande. Men företaget håller dörren öppen för att samarbeta med fler partners.

– Många nya kontakter kommer via våra medarbetare framförallt inom vår inköpsfunktion, men även via exempelvis nätverksträffar, seminarier eller konsortier, säger Andreas Rangert, produktlednings- och produktutvecklingschef på Husqvarnadivisionen, till mässorganisationen.

Han nämner Elmia Subcontractor som en ”extremt intressant mötesplats”. Och det ur flera aspekter.

– Även om vi har en väldigt internationell leverantörsbas så finns ibland stora fördelar med svenska leverantörer och vi träffar många här på mässan i ett väldigt kompakt format så det är en stor fördel. Dessutom är det smidigt för vår del att den ligger så pass nära, säger Andreas Rangert till mässorganisationen.

Elmia Subcontractor äger rum den 13-16 november i Jönköping. Där samlas tillverkningsindustrins experter under ett och samma tak. Fler än 1 200 utställare från runt 30 länder deltar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125