23948sdkhjf

Industriföretag rockar på Spotify!

Indexator i Vindeln har hittat ett nytt och roligt sätt att marknadsföra sig på.
Som första aktör i branschen skapar industriföretaget en spellista på Spotify tillsammans med sina kunder och andra intresserade.

– Vi vet att vi har en musiklyssnande målgrupp, både under arbetet och på fritiden. Det här är ett roligt och nytt sätt att marknadsföra oss och Indexators lista kan vara samlingsplats för både rock, pop eller klassiskt, säger Per Norell, Kommunikationschef på Indexator.

Satsar på nya medier
Indexator har lanserat en spellista med namnet ”Indexator Favorites”. Tillsammans har medarbetarna på Indexator samlat 25 låtar till vad som kommer att bli en föränderlig spellista efter förslag från lyssnarna.

- Vi inleder i år en satsning på nya medier. Spotify är en välkänd tjänst med bra innehåll och vi vet att vi har en musiklyssnande målgrupp, både under arbete och på fritid, säger Per Norell, Kommunikationschef på Indexator.

Vem som helst har möjlighet att önska låtar till spellistan genom att maila till spotify@indexator.com . På sikt kommer innehållet att breddas med spellistor i olika genrer.

- Drömmen är att hitta den ultimata spellistan för just vår bransch, men första målet är att hitta en blandning där alla har någon favorit, sen får vi se om det är rockers, dansbandare eller hiphopare som finns därute, avslutar Per Norell.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062