23948sdkhjf

Rockwell Automation kommer till Scanautomatic i Göteborg

Företaget berättar om Industri 4.0.
Rockwell Automation ställer ut tillsammans med sin strategiska samarbetspartner Wexoe på Göteborgsmässan Scanautomatic mellan den 9-11 oktober.

Rockwell är inriktat mot Industri 4.0 och Connected Enterprise – det vill säga den teknik som kopplar ihop människor, processer, nätverk och teknik.

Tillsammans med Wexoe, distributör av nätverks- och automatiseringslösningar, kommer Rockwell Automation att ha en monter på mässan där de berättar mer om Industri 4.0 och lösningar för bland annat maskinbyggare och tillverkningsindustrin.

– Analyser som tidigare kunde ta år att färdigställa kan numer göras direkt via avancerad artificiell intelligens (AI) för att automatiskt lösa störningar i systemen. För att bibehålla och öka effektivitet måste tillverkningsindustrin ta stora steg in i Industri 4.0 och bli ’smarta’ tillverkare, vilket Henri Putto kommer belysa. Jag ser fram emot att besöka Scanautomatic och berätta mer om vad industrier bör förbereda sig på, och hur de ska förbereda sig på rätt sätt, säger Felix Langkjær, Nordenchef på Rockwell Automation, enligt ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062