23948sdkhjf

EMO Hannover samlar hela världen

EMO är världens största verktygs- och maskinmässa och bjuder på en uppslutning från branschen som saknar motstycke. – Nu är det hög tid att boka en monter för att vara med på detta fantastiska mässevent, säger Linda Steen på Fair Trade Agency.

Den 16-21 september 2019 är det dags igen för världens ledande verktygs- och maskinmässa, EMO Hannover i Tyskland. Temat denna gång är ”Smart teknologi styr morgondagens produktion”. Med fokus på skärande och bearbetande verktygsmaskiner, tillverkningssystem, precisionsverktyg, automatiserade materialflöden, datateknik, industriell elektronik och tillbehör, täcker EMO hela tillverkningsprocessen och visar upp hela bredden av toppmoderna metallbearbetningsprodukter.

EMO är den viktigaste mötesplatsen för metallbearbetningsindustrin, säger Linda Steen på Trade Fair Agency.

– Det är på EMO som hela den internationella branschen samlas för att ta del av senaste nytt vad gäller utveckling och innovation. Här finns de optimala förutsättningarna för att generera nya affärer. EMO är plattformen där ni, som utställare, kan presentera ert erbjudande för besökare från hela världen, träffa nya affärskontakter och vårda era befintliga kontakter på samma gång, fortsätter Steen.

För att man ska få ut det mesta möjliga som utställare, kan man dela in sitt mässdeltagande i tre faser: före, under och efter. Linda Steen tipsar:

– Före mässan bjuder man in alla befintliga och potentiella kunder och försöker boka in så många relevanta möten som möjligt. Planera din monter så att den sticker ut gentemot dina konkurrenter.

– Under mässan ska man se till att knyta så många nya kontakter som möjligt, men också passa på att vårda sina befintliga kontakter. Uppdatera dig om dina konkurrenter samt nya trender och affärsmodeller. Det finns ofta många evenemang under mässan i form av konferensprogram etc. Passa på att använda dessa tillfällen för att nätverka och vidareutbilda dig.

– Efter mässan är det viktigt med uppföljning av alla värdefulla kontakter som skapats under mässan.

Fakta om EMO Hannover

  • EMO Hannover hade 2017 cirka 130 000 fackbesökare varav häften var internationella besökare. Mässan hade över 2 200 internationella utställare.
  • EMO pågår i sex dagar och fyller flertalet av mässhallarna i Hannover.
  • Fokus ligger på skärande och bearbetande verktygsmaskiner, tillverkningssystem, precisionsverktyg, automatiserade materialflöden, datateknik, industriell elektronik och tillbehör.
  • Mässan täcker upp med utställare från hela tillverkningsprocessen och visar upp hela bredden av toppmoderna metallbearbetningsprodukter.
  • Nästa EMO Hannover äger rum den 16-21 september 2019.  

Boka monter

Trade Fair Agency är Sverigeansvariga för EMO och den naturliga kontaktpunkten för alla svenska utställare. Deras uppgift är att hjälpa er till ett lyckat mässdeltagande. Är ni intresserade av att ställa ut, kontakta dem för rådgivning eller mer information: Linda Steen, Trade Fair Agency, tel +46 70 306 27 14, mail: info@tradefairagency.se

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.049