23948sdkhjf

Nya möjligheter för underleverantörerna

Den 30 mars arrangeras ett event där publiken får möjlighet för att träffa personer från Saab Automobile och Volvo Personvagnar för att diskutera vad förändringarna i fordonsindustrin innebär.
Det är Innovatum Teknikpark, Fyrbodal – Fordonskommunernas omställningsprojekt och Fordonskomponentgruppen som står bakom eventet där publiken inte bara får lyssna på Paul Gustavsson, Vice President Business Development ,Volvo Personvagnar och Per E Lindberg, Director for External Business, Saab Automobile, utan också kan diskutera viktiga frågor för fordonsindustrin.

- Vi arrangerar ett event där varje person verkligen får komma till tals. Efter några korta framföranden inledningsvis väljer deltagarna olika fokussamtal. I dessa får man möjlighet att diskutera, dela med sig av sina kunskaper och ställa frågor till expertis. Detta är inget seminarium där man bara lyssnar, här kommer alla verkligen att delta, förklarar Ann Palmnäs, moderator och arrangör från Omställningsprojektet.

Rekordmånga deltagare
Möjligheten att verkligen träffa personer som är väl insatta i vad förändringarna i fordonsindustrin kan innebära för små och medelstora företag i Västsverige och chansen att lyfta fram sina egna åsikter har lockat rekordmånga att anmäla sig.

100 personer från hela Västsverige och andra delar av landet kommer närvara.

- Det här är en chans för företagaren att få en tydlig bild av vad Volvo och Saab står inför och deras strategier för framtiden. Jag hoppas också att seminariet kommer att inspirera företagarna och motivera dem att satsa inom de framtidsområden som seminariet kommer att ta upp, säger Lillemor Lindberg, Innovatum Teknikpark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094