23948sdkhjf

Bystronic har packat och klart inför Euroblech

I förpackningen "World Class Manufacturing” presenterar maskinleverantören lösningar på mässan i Hannover den 23-26 oktober.
Löftet till Bystronics plåtbearbetande kunder är att de med leverantörens paket ska kunna tillverka produkter snabbare, mer kostnadseffektivt och mer intelligent än någonsin tidigare, enligt ett pressmeddelande.

Integrerad automation: Nästa etapp inom automation kommer att bli smarta system som arbetar mellan processer. Automatisering bortom det enskilda processteget ska genom ett kontinuerligt produktionsflöde uppnå den högsta produktivitetsnivån.

Produktion i nätverk: Maskiner, enskilda processteg och produktionsdelar sammanfogas i ett nätverk av intelligenta komponenter. I en nätverksproduktionsmiljö samordnar och optimerar de varandra och blir grund för ökat värdeskapande i plåtbearbetningsprocessen.

Flexibla systemlösningar: I framtiden kommer du att kunna producera små serier eller individuella massproducerade produkter under förhållanden som liknar standardiserade högvolymserier.

Smarta tjänster: Tillförlitlighet och förebyggande underhåll av alla integrerade system är viktigare än någonsin. Uppströms och nedströms tillverkningssteg är beroende av varandra. Nya servicelösningar hjälper till att öka effektiviteten och processkvaliteten hos produktionen.

Allt detta har Bystronic förpackat i "World Class Manufacturing":

Vad: Laserskärning, rör- och profilbehandling, bockning, automation, programvara och tjänster.

Var: Hall 12, Monter B66.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109