23948sdkhjf

Hexagon ger sig ut på Norrlandsturné

Företaget bjuder in till scanningdagar.
Hexagon Manufacturing Intelligence bjuder nu in företag till presentationer och demonstrationer. De ska visa de senaste nyheterna inom beröringsfri mätning.

– Det är viktigt för oss att komma ut och visa vilka praktiska fördelar scanningteknik kan erbjuda i samband med industriell mätning, säger Jens Stenström, Area Sales Manager på Hexagon, enligt ett pressmeddelande.

De datum som gäller är den 25 september på Quality Hotel i Sundsvall och den 27 september på Hotell Aurum i Skellefteå.

Företaget kommer att visa olika scanninglösningar. Deltagarna ges möjlighet att få se ny scanningteknik, lyssna på mättekniska experter och inte minst träffa kollegor i branschen för att utbyta erfarenheter.

Fokus är på att visa hur scanningteknik kan öka produktiviteten för användare inom flera olika områden.

Hexagon kommer att visa ett stort antal scanninglösningar. Det handlar bland annat om lasertracker med scannersystem, portabla mätarmsscanners och fotogrammetriteknik.

De kommer till exempel att visa Leica Absolute Tracker-systemet, Absolute Arm och Aicon-scanners.

Vidare kommer flera olika mjukvarulösningar att presenteras. Det rör sig om lösningar som är baserade på PC-DMIS och Spatialanalyzer. Det är en mjukvaruplattform med 3D-grafik.

– Vi kan hjälpa människor att arbeta enklare och snabbare och på så sätt öka produktiviteten. Under evenemanget vill vi visa att det inte bara handlar om abstrakta idéer utan att tekniken faktiskt kan omsättas i praktiken, säger Jens Stenström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078