23948sdkhjf

Han axlar rollen som ny marknadschef för Assa Abloy

Henrik Paulsson, 33, blir ny marknadschef för Assa Abloy Entrance Systems svenska verksamhet. Han tar dessutom plats i bolagets ledningsgrupp.

– Det här är en väldigt inspirerande utmaning och det känns riktigt kul att få jobba med det starka varumärke som Assa Abloy är, säger Henrik Paulsson.

Henrik Paulsson, som har en bakgrund som journalist på tidningsredaktioner, översättningsbyrå samt pr- och reklambyrå, kommer närmast från rollen som marknadschef för det Axel Johnson-ägda passerkontrollföretaget Rco Security.

På Assa Abloy blir uppdraget att sprida budskapet kring produktportföljen med automatiska dörrar, industriportar, snabbrullportar, hangarportar och dockningsutrustning.

– Vi behöver bli bättre på att nå ut till marknaden i alla kanaler och öka medvetenheten kring våra automatiska entrélösningar för byggnaders framsida, baksida och insida. Med Henrik på plats har vi nu alla möjligheter till detta och med hans breda kompetens kommer vi nu kunna ta ytterligare kliv framåt, säger Olof Aurell, landschef för Assa Abloy Entrance Systems Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.066