23948sdkhjf

Indexator har gasen i botten

Försäljningen slår alla rekord och Vindelnföretaget gör en kraftfull satsning på försäljning av Rototilt till grävmaskiner och har även flera investeringar på gång.
Det är ett stort tryck på tiltrotatorer till grävmaskiner i Norden och efterfrågan ökar markant i Europa, Nordamerika och även Australien.

Dessutom har Indexator tagit marknadsandelar i flera länder.

Företaget bildar därför en ny enhet för försäljning i Sverige och Norge och en för marknadsutveckling och export och följer den tydliga trenden på marknaden.

Slår alla rekord
- Året har verkligen börjat i högsta fart och försäljningen slår alla rekord och vi har ett stort förtroende på marknaden och hos våra kunder. Därför vässar vi oss ytterligare och förstärker marknadsorganisationen både nationellt och internationellt, säger Anders Jonsson vVD och ansvarig för affärsområde Rototilt.

Nya organisationen
Den nya säljorganisationen för Sverige och Norge leds av Thomas Pallin som blir ny Försäljningschef. Enheten för Marknadsutveckling och exportfrågor leds av Sven-Roger Ekström som blir ny Marknadsutvecklingschef.

Redan nu börjar arbetet med att rekrytera fler säljare på marknaden, bland annat i Göteborg.

- Vi har byggt en långsiktig strategi som vi snabbt omsätter i praktiken. Våra prognoser visar tydligt att efterfrågan av Rototilt från Indexator är både flerårig och stabil och att den kommer fortsätta öka, säger Anders Jonsson.

Utbyggnad
Förutom en ny försäljningsorganisation står Indexator inför både maskininvesteringar och nyrekryteringar av medarbetare.

Vidare planerar företaget en utbyggnad av produktionsanläggningen och då i första hand kontoren.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063