23948sdkhjf

Här är Assisted Reality-glasögonen för industrin

Dessa är lämpliga för verksamheter med fokus på frontline- och fältarbete inom till exempel tillverkning och underhåll.

Toshiba lanserar dynaEdge DE-100, en ny mobil Edge Computing-enhet, samt glasögonen AR100.

Handsfree-lösningen riktar sig främst till industrier med fokus på frontline- och fältarbete, exempelvis inom tillverkning, logistik och underhåll.

Med förinstallerad programvara för fjärrassistans och inkluderad Skype presenterar Toshiba dessutom ett samarbete med tyska Ubimax, som är verksamma inom Wearables för företag.

– Vi är stolta över att ligga i täten för Wearables för industrin och presentera den första monokulära Assisted Reality-lösningen som kombinerar prestandan i en Windows 10 Pro-dator med de robusta funktionerna hos industriklassade smarta glasögon. Genom vårt partnerskap med Ubimax kan vi leverera industrispecifik ökad effektivitet och arbetsflödesoptimering på en ny nivå, säger Maki Yamashita, Senior Vice President, PC & Solutions EMEA, Toshiba Europe GmbH.

DynaEdge DE-100 är en lätt och portabel Edge Computing-enhet som erbjuder samma kraft som en fullutrustad PC, tack vare sjätte generation Intel Core vPro processor. Då lösningen är Windows 10-kompatibel kan den integreras med redan existerande IT-lösningar, samtidigt som den får support och säkerhet från Microsoft.

I kombination med glasögonen AR100 kan frontline- och fältanvändare dra nytta av hands-free, sladdfria och mobila anslutningar med den senaste WiFi-, Bluetooth- och GPS-tekniken. Det gör det enkelt att ansluta de smarta glasögonen till företagets nätverk, ta emot och skicka data, strömma livevideo, samt hålla koll på tillgångarna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.111