23948sdkhjf

Det är högtryck hos verktygsföretaget

Nu tar de i och rekryterar nya medarbetare på bred front.
Det Bankerydsbaserade verktygsföretaget Östrand & Hansen har på kort tid rekryterat ytterligare fyra medarbetare. Tre av dessa har erfarenhet från verktygsmakeri och automation.

– Vi har väldigt mycket jobb att göra. Förutom de affärer vi tidigare har kommunicerat så har det kommit till nya saker med. Det handlar bland annat om en större affär som jag räknar med att vi kommer att gå ut med nästa vecka, säger företagets vd Mikael Ronder till Metal Supply.

De söker fortfarande en automationsingenjör och en maskinkonstruktör.

– Vi har kämpat ett tag med våra rekryteringar men fick plötsligt lite ketchupeffekt när flera kandidater trillade på plats på kort tid. De vi har anställt bor här nästgårds, i Huskvarna, Mullsjö, Habo och så, säger Mikael Ronder till Metal Supply.

Företaget konstruerar och tillverkar pressverktyg, automationslösningar och specialmaskiner. De utför även service och reparationer på verktyg och maskiner.

Östrand & Hansen tillhandahåller prototyper, klipp- eller bockverktyg, maskiner och automatiserade produktionslinjer. Kunderna finns bland annat inom fordon, möbler, belysning, måleriverktyg, ventilation och medicin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078