23948sdkhjf

De gör en exportaffär till fordonsindustrin

Det svenska automationsföretaget tar hem ännu en order på en verktygsväxlare.
Det är Helsingborgsföretaget Agab det handlar om.

– Vi har fått en order på att bygga en verktygsväxlare till deras verksamhet i Mexiko. Det handlar om en större underleverantör till fordonsindustrin som vi sedan tidigare har skeppat ut tre andra system till på andra platser i världen, säger företagets vd Anders Gleerup till Metal Supply.

Utrustningen skickades ut på torsdagen och ska installeras om en månad.

Agab är en tillverkare av pressautomation och industriautomation. Kunderna finns framförallt inom bilindustrin men också inom vitvaror och andra branscher där automation krävs.

– Vi gjorde nyligen en marknadsanalys och tror mycket på den mexikanska marknaden. Fordonsindustrin är stor där i och med närheten till USA vilket förenklar leveranser. Därför kommer vi att göra en satsning i Mexiko, säger Anders Gleerup till Metal Supply.

De håller ett event i landet i augusti. Många potentiella kunder kommer att besöka dem, skriver företaget i en inbjudan.

Agab erbjuder allt från magneter, rullister, coil-hanteringsutrustning, verktygspännare och smörjsystem till verktygsväxlingsvagnar som kan hantera pressverktyg på upp till 120 ton samt Dominosystem som betjänar flera pressar i en linje.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079