23948sdkhjf

Ivisys byter vd

Mikael Sjöholm tar över efter Jakob Kesje som blir ordförande.
Mikael Sjöholm kom in i företaget efter Ivisys köp av Image Control Systems som godkändes nyligen. Han var med och grundade Image Control Systems år 2010.

– Som styrelsemedlem och större aktieägare bör jag alltid titta efter den bästa möjliga kandidaten för positionen som vd även om det innebär att jag ersätter mig själv, säger Jakob Kesje enligt ett pressmeddelande.

Ivisys tillhandahåller visionsbaserade kvalitetssäkringslösningar till industrin. Dessa kan användas för att ersätta manuell och mekanisk kvalitetskontroll. Bland annat kan företaget använda sig av högupplösningskameror i sin process.

– Jag är väldigt förväntansfull över att ha blivit erbjuden denna möjlighet. Jag ser en stor potential i vårt gemensamma företag och jag kan inte vänta med att komma igång. Jag kommer titta efter hur vi kan dra fördel av synergier och skapa en ännu starkare produkt och serviceutbud baserat på båda företagens standardprodukter, säger Mikael Sjöholm enligt ett pressmeddelande.

Jakob Kesje kommer att arbeta vidare heltid hos Ivisys. Hans uppgifter blir försäljningsinsatser och investerarrelationer.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.146