23948sdkhjf

Åkerströms Björbo tar order för 1,3 miljoner

Beställaren är en internationell tillverkare av utrustning för ytbehandling.
Åkerströms, en del av Allgongruppen, har fått en radiostyrningsorder om 1,3 miljoner kronor från en global större producent av ytbehandlingsutrustning.

Beställningen från en stadig kund omfattar ett skräddarsytt, robust och säkert radiostyrningssystem för mobila utföranden. Denna internationella kund har 450 medarbetare och har ett globalt nätverk av fler än 70 återförsäljare globalt. Ordern går genom Åkerströms holländska distributör ART4.

– Samarbetet med ART4 startades redan 2009 och under tiden har vi distribuerat flera radiosystem till denna kund. Det vittnar om våra goda, långsiktiga kundrelationer och produkters goda renommé, säger Anna Stiwne, försäljningschef hos Åkerströms, enligt ett pressmeddelande.

Åkerströms Björbo är ett globalt företag startat 1918 som tar fram, tillverkar, marknadsför och ger service åt produkter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar.

Åkerströms har ett stort nätverk av kompanjoner som levererar både lokal och global service och support.

Allgon är en koncern som tar fram och förvärvar spetsföretag med en internationell kundbas inom digitalisering och med verksamhet inom automotive, mobil- och telekom, transport, bygg och broadcasting-sektorerna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094