23948sdkhjf

Svensk kvalitet nyckeln till framgång

Det är International Aluminium Castings recept.
Svensk och tysk tillverkande industri efterlyser kvalitet och leveransprecision och International Aluminium Casting gör anspråk på att ge kunderna exakt det.

– Det våra kunder kräver i första hand är kvalitet och leveransprecision. Först därefter kommer själva prisdiskussionen. Vi samarbetar med våra kunder för att ta fram produkter som håller säker kvalitet och är lönsamma att tillverka, säger styrelseordföranden Folke Sandvik, enligt en artikel på Teknikföretagens hemsida.

Folke Sandvik började på företaget som revisor vid 1990-talets mitt men efter att ha köpt in sig i företaget var revisorsuppdraget inte längre aktuellt och han axlade vd-posten. Den 1 maj övertog han funktionen som arbetande styrelseordförande och lämnade över vd-rollen till nyrekryteringen Dan Nilsson.

– Jag har stor respekt för uppdraget, och jag kommer att göra mitt allra yttersta tillsammans med medarbetarna för att driva den fortsatta tillväxten av hela IAC och det med stabil lönsamhet. Vi börjar redan nu skörda frukterna av de investeringar som har gjorts under de senaste fem åren, kommenterar Dan Nilsson.

I dag har IAC cirka 160 medarbetare, varav 60 i Estland. Av dem är runt 15 procent kvinnor, och Folke Sandvik intygar att det inte är helt lätt att locka kvinnor till det tunga gjuteriarbetet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11