23948sdkhjf

Sveriges industri går för högtryck

Flera utställare vid Elmia Produktionsmässor rapporterar om ett mycket gott utfall under veckan.
– Vi är mer än nöjda och nådde veckans mål med leads redan under torsdagen. Det blev rekord varje dag och känslan är extremt positiv, säger Tomas Berg, General Manager på Schunk i Sverige, utställare på Elmia Automation, enligt ett pressmeddelande.

Enligt de flesta bedömare är det här landets viktigaste arena för den tillverkande industrin.

– Vi är väldigt nöjda med våra besök och har aldrig haft så många leads någonsin på en mässa som här på Elmia Verktygsmaskiner. Jag tror att det är innehållet i montern med våra automationslösningar som har lockat besökarna. Vi har definitivt dragit nytta av att Elmia Automation arrangerats samtidigt och märker tydligt att det är robotvindar som har blåst i montern, säger Edströms vd Henrik Olsson.

– Det har varit fyra fantastiska dagar och vi vill tacka alla utställare och besökare för det här året. Under mässan har vi uppmärksammat några av de viktigaste framtidsfrågorna för industrin och detta är något vi vill fortsätta vara en arena för om två år. Vi vill hälsa alla hjärtligt välkomna tillbaka 2020, säger Ann Kittendorff och Tanja Lundberg, projektledare för Elmia Produktionsmässor, enligt ett pressmeddelande.

Elmia Produktionsmässor består av totalt sex olika mässor. Här är besökssiffrorna för respektive mässa:

Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Plåt: 10 570 stycken.
Elmia Verktygsmaskiner och Elmia 3D: 15 249 stycken.
Elmia Polymer: 7 681 stycken.
Elmia Automation: 11 903 stycken.

Nästa Elmia Produktionsmässor arrangeras den 12–15 maj 2020.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11