23948sdkhjf

Startar e-handel

Alingsåsföretaget Gigants tanke är att kunden snabbare och enklare ska få det som efterfrågas.
Det handlar om den första releasen av företagets nya e-handel. Genom det här ska det gå snabbare och enklare att få tillgång till det som behövs i form av produkter och lösningar för industriarbetsplatsen.

Gigant har fler än 5 000 artiklar i lager. Dessutom finns det tillgång till minst lika många till via leverantörer.

Bakgrunden är att e-handeln har exploderat under de senaste åren. Det gäller inte bara B2C utan även B2B där ökningen är markant.

Undersökningar visar att hela 90 procent av alla svenskar med internetanslutning har köpt varor eller tjänster via nätet under det senaste halvåret.

– Det är vår målsättning att över tid ha tagit fram ett av marknadens bästa webverktyg inom vårt segment. Redan i dag hittar man enkelt och snabbt allt man behöver veta om våra produkter och vår kompetens, varje dag, dygnet runt. Enkelhet och tillgänglighet för våra kunder är viktigast av allt. Den nya siten är helt optimerad för både mobil, surfplatta och laptop, där vi ser att våra kunder vill kunna handla och söka information, säger marknadschefen Annelie Järkeborn till Metal Supply.

På deras e-handel går det lätt och snabbt att skapa konto. Företaget levererar lagervaror inom tre till fem dagar.

Gigant tillhandahåller produkter och lösningar för industriarbetsplatsen. Det handlar bland annat om arbets- och lyftbord, maskinbelysning, verkstadsskåp, lyftredskap, absorbenter, buller-dämpning och pallyftare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109