23948sdkhjf

Tunnplåtsleverantören växer

GA Industri i Smålandsstenar har byggt till lagret med 2 800 kvadratmeter.
– Skälet är helt enkelt att vi har vuxit de senaste åren och behöver större utrymme. Tillbygget gör att vi kan bli ännu bättre på att möta våra kunders önskemål om korta leveranstider och olika logistiklösningar, säger marknadschefen Fredrik Lidbacken till Metal Supply.

Företagets stålservicecenter i Smålandsstenar, beläget i Gnosjöregionen, förser den nordiska och baltiska tillverkningsindustrin med tunnplåt i olika kvaliteter och dimensioner.

– Konjunkturen är fortfarande urstark. Våra kunder finns i många olika segment där det behövs plåt. Vi har en bra mix och har inga problem med att hantera både stora och små kunder, säger Fredrik Lidbacken.

GA Industri grundades 1955 av Gunnar Andersson. Det är alltså hans initialer som har lett fram till deras namn. Företaget drivs i dag av tredje generationen och är fortfarande 100 procent familjeägt.

De har cirka 60 medarbetare och säljer varje år närmare 100 000 ton stål.

Företaget har också öppnat ett finskt bolag.

– Vi har sedan några år en säljare som bearbetar våra finska kunder. Nu tar vi nästa steg och startar ett bolag i Finland, säger Fredrik Lidbacken till Metal Supply.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.064