23948sdkhjf

Pontus Nygren ny vd för Hydroscand

En långvägare tar över ansvaret för verksamheterna i Sverige och Danmark.
Pontus Nygren har jobbat på Hydroscand sedan 1995. Han har innehaft flera olika roller. Senast den som marknads- och försäljningschef för verksamheterna i Sverige och Danmark.

– Pontus har gjort en gedigen insats under alla år i rollen som marknads- och försäljningschef och presterat synnerligen goda resultat. Jag är oerhört glad att Pontus antar utmaningen och jag ser fram emot att jobba ännu mer tätt tillsammans med honom i framtiden, säger Marcus Larsson, som är vd för Hydroscand Group, enligt ett pressmeddelande.

Pontus Nygren tillträdde som vd den 1 maj.

– Det är spännande att påbörja en ny resa i bolaget som nu är i en stark expansiv fas. Jag är glad över att ha fått styrelsens förtroende och ser fram emot att fortsätta att arbeta nära Magnus i arbetet med att rulla ut vår nya koncernstrategi och ta Hydroscand vidare till nya höjder, säger Pontus Nygren.

Hydroscand är verksamt inom slang- och ledningskomponenter i Skandinavien. Företaget har över 60 slangservicebutiker i Sverige. De täcker in från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Familjeföretaget startades i Stockholm 1969 och omsätter i dag runt 2,2 miljarder kronor, har över 200 butiker för slangservice och drygt 400 återförsäljare. 1 100 medarbetare ger service åt fler än 21 000 kunder i 19 länder i Europa, Asien och Afrika.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11