23948sdkhjf

Tar hem affär på svetscell

Goodtech levererar till Stena Components.
Affären består av en svetsrobotstation. Den ska användas till automatisk svetsning av komponenter.

– Vi är väldigt stolta över att Stena Components valde oss som samarbetspartner för robotiserad svetsning, säger Goodtechs Sverigechef Johan Håkansson till Metal Supply.

Det är företagets satsning på en VR-studio som ger upphov till flera affärer. Det innebär att Goodtech tillsammans med kunden på ett tidigt stadie kan "gå omkring" i utrustningen. VR-studion är en integrerad del i projektprocessen för verifiering och simulering.

Stena Components tillhandahåller verkstadskompetens och stålkomponenter genom precisionsskärning och CNC-bearbetning för nordisk industri. Produktionsanläggningar finns i Nybro och Molkom. Företaget har 160 medarbetare.

Goodtech har omkring 350 medarbetare i Norge, Sverige och på Åland. Företaget omsätter 700 miljoner norska kronor. Goodtech effektiviserar den nordiska industrin och har som vision att vara ”förstavalet för industriell effektivitet”.

De har runt 60 medarbetare i den svenska verksamheten där huvudkontoret ligger i Karlstad. Kunderna finns inom områdena industri, energi och infrastruktur.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.066