23948sdkhjf

Plåtspecialisten investerar i en kantpress

Arlövsföretaget väljer en B3ATA från Salvagnini.
Plåtspecialistens ägare Agne Nejdfors förklarar att valet av Salvagnini i mångt och mycket beror på ett långvarigt samarbete.

– Salvagnini ligger alltid långt framme med ny teknik och innovationer, där vi nu väljer att investera i B3 ATA med verktygsväxling både på övre och undre verktyg. Detta är ett måste som underleverantör då flertalet order handlar om snabbare leveranser till kund och framför allt kortare serier i många fall enstyckproduktion, där kommer Salvagninis kantpress väl till hands, säger han enligt ett pressmeddelande.

Modellen är komplett utrustad med verktyg, möjligt genom ATA, där maskinen ställer om sig på bara några sekunder på alla verktyg.

Den är även försedd med AMS vinkelmätning som vid enstyckproduktion ska garantera att varje detalj blir rätt varje gång.

Ihop med med den adaptiva mekaniska bomberingen S-Crowning åstadkoms det av Salvagnini patenterade MAC 2.0.

Leverantörens breda sortiment av kantpressar med enbart hybridkantpressar omfattar från 60 ton till 400 ton upp till fem meter.

Familjeägda Plåtspecialisten har sedan 1948 genomgått en förvandling från ett hantverksföretag till en modern kontraktstillverkare.

Kunderna återfinns globalt i verkstads-, elektronik-, fordons- och medicinteknisk industri.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078