23948sdkhjf

Göran Johnsson är Techtanks styrelseordförande

Ny i sammanhanget är Ulrica Larsson, nytillträdd fabrikschef på Ytab, som har valts in som styrelsemedlem.
På Techtank Member Day den 23 mars i år röstades den nya styrelsen för klustret Techtank i södra Sverige fram och gäller därmed i stället för det tidigare strategirådet.

Efter samma upplägg som i rådet är industri, akademi och samhälle representerat i styrelsen. Inslaget från företagen dominerar i styrelsen och har valts av medlemsföretagen.

Ulrica Larsson är inte bara ny i rollen som fabrikschef på Ytab.

– Som invald ledamot i Techtanks styrelse ser jag möjligheter att kunna påverka vårt gemensamma arbete framåt och säkerställa att de aktiviteter och det arbete vi gör på bästa sätt gynnar våra medlemsföretag och regionen. Jag ser mig också som en ambassadör för nätverket och ska aktivt arbeta för att fler företag får upp ögonen för det goda arbete vi bedriver, säger Ulrica Larsson enligt ett pressmeddelande.

Till ordförande för Techtank har Göran Johnsson, före detta ordförande i Metallindustriarbetareförbundet (numera IF Metall) valts. Han har under senare år lett det tidigare strategirådet.

– Den tidigare organisationen med Strategiråd har fungerat bra. I takt med att Techtank har utvecklats ökar vi nu tempot och den valda styrelsen ansvarar för att medlemmarna i Techtank vinner på sitt medlemskap. Jag är stolt över att jag fått förtroendet att vara ordförande i Techtank. Tillsammans gör vi såväl företagen som Olofströmsregionen starkare, säger Göran Johnsson.

Till vice ordförande i Techtank utsågs Stephan Bengtsson, vd och tillika ägare av Safeman i Olofström.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109