23948sdkhjf

Tar hem affär på en robotiserad monteringslinje

Goodtech utökar samarbetet med den svenska fordonsleverantören SEM.
Affären består av en helautomatisk robotiserad monteringslinje. Leverans sker under det tredje kvartalet, enligt ett pressmeddelande.

SEM, med säte i dalsländska Åmål, utvecklar och producerar avancerade system för främst tunga fordon och till stationära motorer för energiförsörjning.

– Valet av Goodtech som leverantör gjordes mot bakgrund av ett långt och framgångsrikt samarbete i liknande projekt med hög automationsgrad och korta cykeltider. Konceptet för monteringslinjen togs fram i ett nära samarbete mellan SEM och Goodtech för att säkerställa att vi får en produktion med hög produktivitet samt en kostnadseffektiv lösning, säger SEM:s produktionschef Mikael Andersson enligt pressmeddelandet.

Företagen har samarbetat i flera års tid. De uppger sig ha en gemensam syn på vikten av en automatiserad produktion.

– Vi känner en stolthet över att ha fått SEM:s förtroende att som partner vara med och leverera ännu ett projekt, säger Goodtech Solutions vd Johan Håkansson.

Goodtech är en nordisk teknikleverantör som är verksam inom automatisering, montering, industriell IT, miljöteknik och avancerad industriell produktionsteknik.

Företaget har verksamheter i Norge, Sverige och Åland. Goodtech omsätter 700 miljoner norska kronor och har 325 medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109