23948sdkhjf

Metal Supply expanderar igen

Metal Supply fortsätter sin starka expansion. Med en ny medarbetare och ett kontor i Göteborg.
Metal Supply stärker organisationen med en ny medarbetare, Cecilia Stenlund.

I samband med detta öppnar Metal Supply ett nytt kontor som slår upp portarna den 31 januari.

Kontoret ligger på Skårs Led 3 och väldigt strategiskt placerat i Göteborg. Kallebäcksmotet ligger intill Business Center, vilket snabbt tar dig med bil ut på E 6/E20 samt R 40 mot bl a Landvetter flygplats.

- Detta är en fördel då vi tillbringar 90% av vår tid på fältet hos våra kunder, säger Metal Supplys försäljningschef Tony Törnström.

God laganda
Men som så många företag är Metal Supply inte ett fåtal människors verk utan en platt organisation, där alla hjälps åt och arbetar i samma riktning.

- Jag vill verkligen framhålla lagarbetet som bygger Metal Supply och att alla strävar mot samma mål, som är att bli den ledande nyhetsplatsen på webben inom verkstad och metall industrin, säger Tony Törnström.

Han fortsätter: ”Det är våra duktiga säljare, kundsupport och nyhetsredaktörer, det är de som har de djupa kunskaperna och expertisen. Vi har turen att ha medarbetare som är duktiga på många olika områden, och som inte tvekar att dela med sig av det till andra och varandra. Det är en oerhörd styrka.”

En organisation i växt
Metal Supply i Sverige består idag av sex kunniga och service inriktade medarbetare.

Två är placerade vid huvudkontoret i Aalborg, Danmark och fyra finns i Sverige, varav du träffar Cecilia och Tony på kontoret i Göteborg.

- Vi ser fram emot ett starkt 2011 och jag hoppas få chansen att återkomma inom kort med ytterligare kungörelser om expansion på den Svenska marknaden, avslutar Tony Törnström med ett leende.

Metal Supply
Besöksadress: Skårs Led 3, 412 63 GÖTEBORG
Postadress: Box 14001, 400 20 GÖTEBORG
Telefon: 031-703 71 50
Fax: 031-703 71 01
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.064