23948sdkhjf

Börjar sälja fixtureringslösningar från Witte

Ravema utökar produktutbudet på området för mät- och bearbetningsmaskiner.
Värnamobaserade Ravema tar in hela Wittes sortiment av modulära fixtureringslösningar för mät- och bearbetningsmaskiner. Det innebär att utbudet kompletteras med ytterligare ett varumärke och fler produkter.

– Witte ligger i framkant med fixturering i världsklass som har hög repeterbarhet, högkvalitativa produkter och skalbara lösningar som är utvecklat med användaren i fokus. Tillsammans med Witte kommer vi kunna erbjuda kompletta lösningar inom modulära fixtureringslösningar för mät- och bearbetningsmaskiner, säger Stefan Wiberg, som är produktspecialist inom mätteknik på Ravema, enligt ett pressmeddelande.

Företaget kommer att tillhandahålla lösningarna i Sverige, Norge och Finland. Produkterna är så pass flexibla att de möjliggör fixturering från den allra minsta detaljen upp till stora färdigmonterade produkter som är flera meter.

Witte grundades 1969. Företaget är en av världens största tillverkare av modulära fixtureringslösningar för avancerade produkter där kraven på noggrannhet är höga.

Ravema levererar verktygsmaskiner, mätmaskiner, kringutrustning, service, verktyg och industriförnödenheter. Bolaget omsätter 640 miljoner kronor och har cirka 125 medarbetare. Företaget ingår i Liljedahl Machine Tools, LMT Group, som ägs av industri- och handelskoncernen Liljedahl Group.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.14